Polpharma na swoich stronach internetowych oraz aplikacjach mobilnych (dalej łącznie: ” Witryna”) wykorzystuje pliki cookie oraz inne pokrewne technologie (dalej: „pliki cookie”). Samodzielne zarządzanie plikami cookie jest możliwe poprzez zmianę ustawień w przeglądarce internetowej. Jeżeli nie wyraża Pani/Pan zgody na zbieranie danych osobowych poprzez pliki cookie może Pani/Pan zmienić ustawienia w przeglądarce internetowej lub opuścić Witrynę.
Korzystanie z Witryny bez zmiany ustawień w przeglądarce internetowej oznacza akceptację wykorzystywania przez Polpharma plików cookie. Akceptacja ustawień w przeglądarce internetowej oznacza wyrażenie zgody na profilowanie oparte na informacjach zawartych plikach cookie. W każdym czasie zgoda może zostać cofnięta. Cofnięcie zgody pozostaje bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem. Więcej informacji znajdą Państwo w Polityce Cookie.
Wartość
energetyczna: 165 kcal
Białko: 4 g
Węglowodany: 43 g
Tłuszcz
całkowity: 7 g
Nasycone kwasy
tłuszczowe: 2 g
Jednonienasycone
kwasy tłuszczowe: 4 g
Wielonienasycone
kwasy tłuszczowe: 2 g
Cholesterol: 8 mg
Błonnik: 7 g
Składniki na musli (2 porcje):
Sposób przyrządzenia:
Płatki owsiane, otręby, orzechy i wiórki kokosowe wymieszać z miodem. Na blaszce do pieczenia rozłożyć pergamin do pieczenia, wysypać musli i zapiekać w piekarniku ok. 10-15 minut w temperaturze 180 st. Celsjusza. Suszone owoce posiekać i wymieszać z musli. Podawać z jogurtem naturalnym (150 g) lub kefirem (200 g).
*o normalnej wadze ciała
Porady ekspertów mają na celu polepszenie, a nie zastąpienie kontaktu pomiędzy użytkownikiem serwisu a jego lekarzem. Serwis ma z założenia charakter wyłącznie informacyjno-edukacyjny. Przed zastosowaniem się do porad z zakresu wiedzy specjalistycznej, w szczególności medycznych, zawartych w serwisie należy bezwzględnie skonsultować się z lekarzem. Właściciel serwisu nie ponosi żadnych konsekwencji wynikających z wykorzystania informacji zawartych w serwisie.