II śniadanie - Jogurt naturalny z otrębami pszennymi i melonem
			
			
					Jogurt naturalny z otrębami pszennymi i melonem.
		 
		Wartość odżywcza i energetyczna 
(2 dzień)
(2 dzień)
- 
Wartość energetyczna: 1002 kcal
- 
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe: 13 g
- 
Białko: 54 g
- 
Wielonienasycone kwasy tłuszczowe: 7 g
- 
Węglowodany: 122 g
- 
Cholesterol: 113 mg
- 
Tłuszcz całkowity: 33 g
- 
Błonnik: 25 g
- 
Nasycone kwasy tłuszczowe: 9 g
Składniki:
- 1 gruby plaster melona (ok. 100 g)
- 150 g jogurtu naturalnego do 2% tłuszczu
- 2 łyżki otrębów pszennych (ok. 10 g)
Dodaj do ulubionych
				
				Udostępnij