Acard - II śniadanie - Jogurt naturalny z kiwi i otrębami pszennymi
Ulubione
Kategoria: Diety i przepisy
Dodaj do ulubionych
Kategoria: Diety i przepisy
Dodaj do ulubionych

II śniadanie - Jogurt naturalny z kiwi i otrębami pszennymi

Jogurt naturalny z kiwi i otrębami pszennymi.
Wartość odżywcza i energetyczna
(3 dzień)
  • Wartość energetyczna: 1604 kcal
  • Jednonienasycone kwasy tłuszczowe: 21 g
  • Białko: 93 g
  • Wielonienasycone kwasy tłuszczowe: 15 g
  • Węglowodany: 190 g
  • Cholesterol: 130 mg
  • Tłuszcz całkowity: 52 g
  • Błonnik: 38 g
  • Nasycone kwasy tłuszczowe: 12 g
Jogurt naturalny z kiwi i otrębami pszennymi
Składniki:
  • 2 kiwi
  • 200 g jogurtu naturalnego do 2% tłuszczu
  • 4 łyżki otrębów pszennych (ok. 20 g)
Sposób przyrządzenia:
Kiwi obrać i pokroić w kostkę, umieścić w miseczce, zalać jogurtem i posypać otrębami.
mgr dietetyki Barbara Malina-Kozak
Dodaj do ulubionych
Poprzedni przepis Wstecz Następny przepis Dalej